Wat is Microsoft 365 Copilot?

Microsoft Copilot is een krachtige AI-gestuurde assistent die naadloos integreert met Microsoft 365 en andere Microsoft-producten. Het biedt gepersonaliseerde, contextuele hulp om uw werkervaring te verbeteren, uw productiviteit te verhogen en uw team beter te laten samenwerken.

Hoe werkt het?

Microsoft Copilot maakt gebruik van geavanceerde AI-technologie├źn om u door uw werkdag te begeleiden. Het leert van uw gedrag, voorkeuren en eerdere interacties om u te voorzien van relevante informatie, aanbevelingen en acties die zijn afgestemd op uw behoeften.

Contextuele assistentie

Copilot biedt real-time, contextuele hulp bij het werken met Microsoft 365-apps, zoals Word, Excel, PowerPoint en meer. Het kan u bijvoorbeeld helpen bij het opstellen van e-mails, het maken van presentaties of het analyseren van gegevens in Excel.

Slimme automatisering

Copilot helpt u tijd te besparen door routinematige taken te automatiseren, zoals het plannen van vergaderingen, het bijhouden van uw agenda en het beantwoorden van veelgestelde vragen.

Geavanceerde samenwerking

Copilot verbetert de samenwerking tussen teamleden door het delen van bestanden en informatie te vergemakkelijken, en door het beheren en volgen van projecten en taken effici├źnter te maken.

Voortdurend leren

Microsoft Copilot leert voortdurend van uw interacties en feedback om zijn diensten en aanbevelingen te verfijnen en uw ervaring te verbeteren.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op